«Приходьте завтра»: луцька піцерія «Теревені» не вручила обіцяний приз

«Приходьте завтра»: луцька піцерія «Теревені» не вручила обіцяний приз

Лучанка Ольга Ляснюк обурилася некоректними послугами піцерії «Теревені»: подарувавши їй право на безкоштовну піцу, у закладі не змогли їй вручити подарунок, пославшись на відсутність необхідного працівника. У піцерії ж заявили, що претензії безпідставні, адже гостю всього лиш попросили прийти в інший час, а від обов’язку вручити піцу не відмовилися.

«ОФІЦІАНТКА КАТЯ ПІШЛА НА БАР, БО НЕ ЗНАЛА, У КОГО КУПОН...»

Ольга Ляснюк у вересні виграла піцу у «Теревенях» – заклад розігрува чеки з нагоди свого дня народження.

«Цей заклад ми здавна відвідуємо і хочеться сказати любимо, якби не одне але. У вересні, коли заклад відзначав день народження, відбувався розіграш, у якому брав участь і наш чек. У вечір свята на мій номер зателефонував ведучий і радісно-піднесеним голосом повідомив: ми виграли найбільшу піцу» – повідомила лучанка.

При цьому вона наголосила: той, хто телефонував, запевнив, що «спожити виграш можна у будь-який зручний для гостей час». «Ніяких інших умов, попереджень, застережень не було», – наголошує Ольга Ляснюк.

15 жовтня вона разом із подругою о 15:00 прийшли до закладу, де їх зустріла офіціантка, якій вони виклали суть свого візиту.

«Офіціантка Катя пішла на бар, бо не знала, у кого купон, який посвідчує наш виграш. Повернулася, запитала три останні цифри мого номера телефона. Повернулася на бар – і знов – до нас, аби повідомити, що наш купон в адміністратора, якого сьогодні на роботі нема.

«Ми кажемо: у нас сьогодні зручний час, і ми прийшли до вас. А вона нам: але купони в адміністратора. Загалом же адміністратор є на роботі до 19-20 години» – розповідає Ольга Ляснюк.

«Ідучи у піцерію, мені й на думку не спадало уточняти графік роботи адміністратора» – дивується гостя. 

«Ідучи отримувати приз у закладі, я не йду в гості до адміністратора. І до цього часу я все ж іще вірила, наївна, що сфера обслуговування покликана дбати про мій хоча б умовний комфорт» – додає Ольга Ляснюк

«АДМІНІСТРАТОР МАЄ ПРАВО НА ВИХІДНІ»

У піцерії «Теревені» прокоментували ситуацію. Там вважають: якщо клієнт хоче прийти за своїм виграшем у конкретний час, то попередньо мав би  зателефонувати та попередити працівників закладу.

«Шановна Ольго Ляснюк, ми влаштували свято для Вас, наших улюблених гостей. Ми дарували Вам подарунки без будь-яких умов ( «тіпа купіте в нас» лише на 1000 грн, а ми подаруємо вам аж цілих 5 грн. І ми дарували Вам свою «любофф» просто так, при надії на взаємність» – зазначають у піцерії.

«У будь-якій організаційній структурі є чіткий графік роботи та розподіл прав та обов‘язків серед працівників. І адміністратор має право на вихідні дні. Якщо Ви хотіли отримати подарунок у конкретний час, Вам варто було просто зателефонувати та попередити нас» – йдеться у коментарі представника піцерії.

«Зазвичай, коли людина отримує неочікуваний подарунок просто так, вона б мала відчувати щось на зразок вдячності» – додають там.

«Якщо подарунок чимось не сподобався, ввічлива людина не буде висловлювати претензій. І тим більше виносити це на загал» – вважають у «Теревенях».

У піцерії додали, що лучанка і далі може отримати свій подарунок. «Чекаємо на Вас знову та бажаємо Вам сприймати життя більш позитивно і тоді Ви дійсно отримуватимете від людей любов та повагу!» – заявили у піцерії «Теревені».


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Під хіт співака з Луцька Monatikа фанати станцювали на краю багатоповерхівки. ВІДЕО
Наступна новина Педагоги з Рівненщини відвідали Воротнів
Останні новини
Схожі новини