Педан у Луцьку навчав, як цікаво займатися спортом з дітьми. ВІДЕО

Педан у Луцьку навчав, як цікаво займатися спортом з дітьми. ВІДЕО

Луцьк – тринадцяте місто України, де школярі будуть відвідувати фізкультуру по-новому завдяки спортивному руху JuniorZ.

З такою ініціативою до обласного центру Волині приїхав телеведучий та лідер руху Олександр Педан, – йдеться у сюжеті телеканалу Сфера-ТВ.Луцьк

Сьогодні підлітки не можуть уявити своє життя без інтернету, смартфонів та інших гаджетів. Однак, у такій «цифровій» обізнаності дітей є і негативні риси, що спричиняють зниження зацікавленості підлітків до спорту. Дітям, як і дорослим до вподоби лише те, що приносить їм задоволення.

JuniorZ - 2017 спрямовано на залучення молодого покоління до активного способу життя та виховання нової генерації спортивно- активних людей.

Мета проекту - ознайомлення педагогів, школярів та їхніх батьків з варіативними модулями фізкультури; впровадження нових видів спорту у шкільну програму.

Олександр Педан зазначає, що кожна дитина повинна займатись спортом із задоволенням.

Учасників тренінгу, насамперед, вчителів фізкультури, захід зацікавив, кажуть, цей тренінг є корисним, зокрема тим, що до нього долучається велика кількість людей.

Представники луцької влади теж висловили свою подяку за проведений захід

JuniorZ – це єдиний проект в Україні, що популяризує та розвиває спорт для підлітків. Підсумком, зокрема, нинішнього тренінгу стало підписання меморандуму щодо співпраці спортивного руху з Луцьком.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В Україні бабусям та дідусям, які доглядатимуть своїх онуків, почнуть платити
Наступна новина «Якщо Господь не захистить – нічого не поможе», – Олег Точинський про себе у «плані спецслужб Росії»
Останні новини
Схожі новини