«Педіатри працюють у дві зміни». Що змінилось у роботі дитячої поліклініки у Луцьку?

«Педіатри працюють у дві зміни». Що змінилось у роботі дитячої поліклініки у Луцьку?

Лікарі дитячої поліклініки Луцька приймають пацієнтів у звичному режимі. Відвідувачів за останні два тижні – поменшало.

Про це розповіла заступниця медичного директора поліклініки Наталія Кеда для «Суспільного».

За час карантину у 20-30 разів зменшилась кількість дітей, яким роблять щеплення. Це – 10 пацієнтів щодня.При вході до дитячої поліклініки на проспекті Волі усім відвідувачам вимірюють температуру і просять дезінфікувати руки.

«Це для того, щоб розмежувати пацієнтів, які з підозрою на коронавірусну інфекцію, мають якісь прояви даної інфекції, зокрема, високу температуру тіла, гарячку», – розповіла Наталія Кеда.

Заступниця медичного директора поліклініки Наталія Кеда каже, що до карантину педіатри щодня приймали до 600 дітей, нині – близько сотні. Більшість консультують онлайн.

«Лікарі-педіатри працюють у дві зміни, тобто, медична допомога дітям надається з 8-ї години ранку до 20-ї години вечора. Зараз пусті коридори, тому що значно зменшився потік пацієнтів, за медичною допомогою можна записатися онлайн»

Зі слів лікарки, приймають дітей усі вузькопрофільні лікарі, які працюють в поліклініці. Немає, каже, ендокринолога, він на лікарняному. Педіатриня Світлана Бахолдіна розповіла: щойно вона проконсультувала батьків дитини, якій вирішили зробити щеплення.

«Для того, щоб захистити її від всіх хвороб, які в даному випадку, коклюш, дифтерія, правець плюс хіп-інфекція, що зараз актуально. Батьки вислухали мене, задавали питання і погодилися. Не прививати –це погано на сьогоднішній день. Мало того, що є проблема з коронавірусом, а є ще хвороби, вони нікуди не поділись». 

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина 8 людей, які контактували з хворим на коронавірус лікарем, на самоізоляції, - ОДА
Наступна новина Склали рейтинг голів ОДА. Погуляйко – на дев'ятому місці
Останні новини
Схожі новини