У Луцькому зоопарку папуга запам’ятав вітання «Слава Україні!»

У Луцькому зоопарку папуга  запам’ятав вітання «Слава Україні!»

У Луцькому зоопарку є різні пернаті вихованці. Жовто-блакитні ара давно кажуть своїм доглядальницям: «Привіт!» З ними поселили і симпатичного червоного Арчика, якого колись подарували благодійники. Одного ранку він привітався з дівчатами: «Слава Україні!».

Про це розповіла директорка зоопарку Людмила Денисенко газеті Вісник.

«У нашій роботі треба підтримувати особливий контакт зі своїми вихованцями. Вони, як діти, відчувають інтонацію та настрій. Спілкування має дуже велике значення. А з початком війни наші працівники, які є дуже патріотичними людьми, стали з тваринами та птахами вітатися: «Слава Україні!» Навчити папугу легко, якщо постійно повторювати одні і ті ж слова. Але червоний ара не схильний до запам’ятовування. Тому дівчата Інна та Галина, які закріплені за папугами, наполегливо розмовляли з ним. А одного ранку забігає щаслива Інна: «Наш Арчик сказав «Слава Україні!» Оце так сюрприз зробив!», – розповіла Людмила Денисенко. 

«Наш Арчик сказав «Слава Україні!» Оце так сюрприз зробив!»,

Поки що такі таланти червоний папуга демонструє виключно своїм доглядачкам, яких вважає друзями. Але керівниця зоопарку переконана, що до перемоги його розговорять більше, і той дивуватиме усіх відвідувачів вітанням «Слава Україні!»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку продають старий американський седан в ідеальному стані
Наступна новина На трасі перед «Ягодином» відремонтували чотири смуги. ФОТО
Останні новини
Схожі новини