Перепустки у доросле життя: студентам луцького вишу вручили дипломи. ФОТО

Перепустки у доросле життя: студентам луцького вишу вручили дипломи. ФОТО

Червоною доріжкою назустріч дорослому життю студенти Луцького НТУ йшли за дипломами бакалаврів.

13 липня на території перед університетом у мантіях вишукувались випускники вишу, їхні батьки, викладачі, ректор Петро Савчук та проректори.

Також привітати зі святом прийшли й голова облдержадміністрації Олександр Савченко, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт та керівник Волинської обласної організації профспілки правцівників освіти і  науки Василь Грановський.

Ректор Луцького НТУ Петро Савчук, голова облдержадміністрації Олександр Савченко, секретар Луцької міської ради Григорій Пустовіт та керівник Волинської обласної організації профспілки правцівників освіти і  науки Василь Грановський

«Ви не просто випускники, в найближчому майбутньому ви – послідовники Стіва Джобса, Ілона Маска. Ви ними не будете, а будете самими собою, адже кожен з вас – особистість. Сьогодні ви вже дипломовані фахівці», – привітав випускників ректор університету.

Ректор Луцького НТУ Петро Савчук

«Ви вже забули, що таке безсонні ночі, коли думаєш, куди поступити. Наразі ви стаєте на шлях дорослого життя. Далі вам або вчитися, або заробляти гроші – іншого, напевно, не дано. Знаючи університет, вірю в те, всі свої можливості, які вам тут надали, ви використаєте в повному обсязі», – сказав Олександр Савченко.

Голова Волинської ОДА Олександр Савченко

Григорій Пустовіт зазначив, що на шляху студентів було багато труднощів та випробовувань, але вони не відступились та пройшли цей складний шлях. Це була сходинка, якою випускники вишу піднімалися до поставленої мети.

Опісля для студентів підготували музичні номери та вручили дипломи.

А на закінчення студенти традиційно підкинули свої головні убори вгору.

Фото – Олександра Містюк (Луцький національний технічний університет).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Хочуть впровадити картку лучанина. ВІДЕО
Наступна новина У Волинської ОДА – новий сайт
Останні новини
Схожі новини