Переселенець, який відкрив «волинську шаурму», виграв конкурс, завдяки якому модернізує бізнес. ФОТО

Переселенець, який відкрив «волинську шаурму», виграв конкурс, завдяки якому модернізує бізнес. ФОТО

Мешканець селища Колки Андрій Зволинський, який переїхав житина Волинь зі Слов’янська, і відкрив тут кіоск з шаурмою, переміг у конкурсі бізнес-ідей «Роби своє», організованим Фондом "МХП-Громаді".

Про це розповіли на сторінці підприємства ТОВ «МХП-Баффало» у фейсбуці. 

Молодий підприємець вирішив модернізувати свій нещодавно відкритий бізнес у сфері фаст-фуду із приготування шаурми для жителів громади, подав заявку на грант від фонду і виграв конкурс.

Завдяки цьому пан Андрій зміг закупити фритюрницю, електричний ніж для шаурми, морозильну камеру та форми для зберігання продуктів. Це дало можливість поліпшити якість та пришвидшити процес приготування, а улюблену роботу зробити ще приємнішою.

«Такі конкурси, як «Роби своє» дуже важливі, адже перемогу у них здобувають ті роботи, які дають значний соціальний ефект для місцевих громад. Це своєрідний поштовх для країни загалом і важливий фактор для того, щоб люди не втрачали віру, а отримали таку необхідну сьогодні підтримку», – зазначили у фонді. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Олів'є» і люди. Затурці. ЗАНЕСЛО В СЕЛО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У волинській бригаді Тро служить «афганець», який допоміг знищити понад сотню ворожої техніки
Наступна новина Квитки на поїзд «Київ-Варшава», який курсує через Волинь, можна буде купити лише онлайн
Останні новини
Схожі новини