«Перевершили цифру нашої мрії». Волинський спортсмен продав «золото» олімпіади, щоб допомогти ЗСУ

«Перевершили цифру нашої мрії». Волинський спортсмен продав «золото» олімпіади, щоб допомогти ЗСУ

Завершився аукціон з продажу «золота», яке спортсмен-паралімпієць Сергій Ємельянов виборов на Паралімпіаді-2020 у Токіо. Він вирішив продати його задля допомоги Збройним Силам України. Вдалося зібрати близько мільйона гривень на техніку та амуніцію воїнам.

Про це на своїй сторінці повідомила журналістка і телеведуча Соломія Вітвіцька.

«Наш неймовірний переможець у здобутті золотої медалі Компанія Новини WhiteBIT зі ставкою у 900 тисяч гривень (біля 30 000 у.о) ! Він представляв на торгах Українську криптовалютну біржу WhiteBIT ! Створена у 2018 році, працює у 150 країнах світу! Компанія зробила найбільшу ставку заради головної цілі збору! З ними ми дуже перевершили ту цифру нашої мрії. Щирі патріоти !

Обійшли представника японського аукціонного дому - Kenji Kito, ми дуже дякуємо Вам за участь ! Благодійну мету досягнуто, і ми зможемо дуже употужнити броню та докупити тепловізор і не тільки ! І забезпечити автівку військовим! Ми неймовірно вдячні!

Але є ще сюрприз від WhiteBIT. Володимир Носов, СЕО WhiteBit вирішив повернути золоту медаль власнику – Сергію Ємельянову і завжди буде нагадувати про велику перемогу ! Нагорода має бути в Українського Чемпіона !

Найбільший одноразовий внесок наразі складає 4000 у.о. (78000 грн). Цю суму на фонд перерахував Іван Осташ, Посол України в Лівані - вони її зібрали на благодійному концерті «Від Бейруту до Києва». Ми щиро вдчні і передамо фото медалі з автографом Сергія та подарунок від мене особисто !», – йдеться у дописі.

Наразі ж чекають всі нарахування, внески та одразу передають кошти партнерам на закупівлю. Усі звіти також нададуть. 

«Все – для неймовірних героів 25 дшв і 30 механізованої бригади ЗСУ ! Дякую від серця всім, хто допомагав, ширив пост, залучав друзів, перераховував внески, а також Сергію Ємельянову – він знову нагороджений залотою медаллю за добре серце ! Володимиру Носову – нашому переможцю, меценату! Також Ігорю Осташу ! Всім хто допомогає Україні і ЗСУ – дякую Ми обовязково переможемо !!!», – підсумовує Соломія.

Довідково: 
Сергій Олександрович Ємельянов (28 травня 1993) — український спортсмен з параканое. Чемпіон Літніх Паралімпійських ігор. Заслужений майстер спорту України.
Наразі представляє Волинську область, місто Луцьк.

Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Більше половини українців вже повернулися до роботи
Наступна новина На вокзалі Краматорська під час удару перебувало 4 тисячі людей
Останні новини
Схожі новини