Перевірка перевізників на Волині: кожне друге авто не відповідає вимогам

Перевірка перевізників на Волині: кожне друге авто не відповідає вимогам
джерело фото: Суспільне Волині

Кожен другий транспортний засіб, який здійснює пасажирські перевезення на Волині, не відповідає технічним вимогам.

Про це йшлося 1 серпня під час наради у голови облдержадміністрації щодо посилення контролю на автошляхах області за вантажними та пасажирськими автоперевезеннями.

Начальник Управління Укртрансбезпеки у Волинській області Віталій Конончук розповів, що з 20 липня працівники управління разом із патрульною поліцією перевірили 221 авто, яке надає послуги перевезення. З них у 146 виявили порушення та склали 84 акти.

«Кожен другий транспортний засіб не відповідає технічним вимогам», – сказав Конончук. За його словами, усі порушення фіксують та приймають рішення відповідно до законодавства.

У подальшому розглянуть доцільність співпраці із перевізниками-порушниками. Віталій Конончук наголосив, що усі перевізники мають час, щоб перевірити свої автомобілі і усунути всі порушення. Віталій Конончук наголосив, що за останні три місяці на Волині посилили контроль за дотриманням габаритно-вагового режиму, а 50% своєї уваги звертали на транспортні засоби на іноземній реєстрації.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку не працюватиме 30 молочних точок
Наступна новина Волинян закликають вчасно сплатити майновий податок
Останні новини
Схожі новини