«Перевірятимуть температуру та дотримання санітарних норм». Навіщо карантинні пости у Луцьку?

«Перевірятимуть температуру та дотримання санітарних норм». Навіщо карантинні пости у Луцьку?

У зв'язку з оголошенням надзвичайної ситуації по всій території України та за рішенням відповідної обласної комісії, від сьогодні на в’їздах та виїздах міст облаштовуватимуть карантинні пости.

На Волині сімнадцять блокпостів розпочнуть свою роботу, з них 9 – довкола Луцька, контролюватимуть дотримання протиепідемічних норм водіями транспортних засобів, а також робитимуть температурний скринінг, – йдеться у сюжеті «Перший-ТВ».

Представник Національної Гвардії України, Андрій Юзвик розповідає, що зупинятимуть автомобілі, котра заїжджають або ж залишають місто, перевірятимуть температуру та дотримання санітарних норм водіями.

«На кожному карантинному пункті чергуватиме поліція, проте наразі, кажуть,  відповідні інструкції очікуються, адже розпочнеться робота, коли усі пости будуть повністю облаштовані за усіма нормами», – розповів Андрій Юзвик. 

Старший лейтенант поліції Либик Сергій розповів, що з карантинними постами клопоту чимало, але це один з кроків запобігання поширення коронавірусної інфекції.

«Наскільки ефективними будуть карантинні пости у запобіганні поширенню корона вірусу – час, звісно, покаже, а те, що клопотів з ними буде і тим, хто чергуватиме і тим, кого вони перевірятимуть – факт. Хоча ліпше напевно такі клопоти, аніж героїчні потуги з порятунку тих, хто може підхопити вірус і захворіти», – зауважив Либик Сергій.

Більше дивіться у сюжеті «Перший-ТВ. Луцьк».

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Конфісковані засоби захисту на «Ягодині» передадуть медикам
Наступна новина Навчальний рік в Україні завершиться 1 липня. ДПА для 4 і 9 класів скасують, - Мандзій
Останні новини
Схожі новини