Карантинним постам на Волині виділять нові термометри, які не замерзають на холоді

Карантинним постам на Волині виділять нові термометри, які не замерзають на холоді

Карантинні пости на Волині, які міряють температуру водіям та пасажирам авто, обіцяють забезпечити новими безконтактними термометрами.

Про це начальник управління охорони здоров’я Волинської ОДА Ігор Ващенюк повідомив у п’ятницю, 3 квітня, під час брифінгу.

Нагадаємо, на час карантину на Волині організували 17 постів, на яких цілодобово чергує поліція, медики, Нацгвардія та рятувальники. Вони повинні міряти температуру водіям та пасажирам. Якщо виявлять підвищену температуру, чергові повідомляють сімейним лікарям або ж викликають «швидку допомогу».

Однак, як з’ясувала журналістка «Першого» Олена Лівіцька, не всі карантинні пости забезпечені якісними термометрами. Частина з них перестає працювати на холоді. Тож медикам доводиться робити перерви, щоб відігріти техніку в приміщенні. Цю ситуацію прокоментував головний медик Волині Ігор Ващенюк:

«Чи всі пости якісно укомплектовані? Напевно, ні. Укомплектовували тими термометрами, які були. Сьогодні за рахунок благодійних коштів обласна лікарня отримає 50 нових безконтактних термометрів. В першу чергу передаватимемо їх карантинним постам».

Читати також: «О Боже, в нас не прибрано...». Із життя карантинних постів під Луцьком. РЕПОРТАЖ


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Сподіваюсь, не буде потреби госпіталізувати хворих на коронавірус у дитячу лікарню», – Ващенюк
Наступна новина Чи відмовлятись від щеплень під час епідемії коронавірусу. Пояснює головний медик Волині
Останні новини
Схожі новини