«Людський фактор». Чому на волинських карантинних постах перевіряють не усі авто

«Людський фактор». Чому на волинських карантинних постах перевіряють не усі авто
Фото Олени Лівіцької

Працівники карантинних постів повинні перевіряти усі автомобілі, які проїжджають повз них. Обирати – кому міряти температуру, а кому – ні, вони не можуть.

Про це стало відомо у середу, 22 квітня, під час брифінгу в ОДА.

«Ви нас питали, для чого карантинні пости, що вони там взагалі роблять і чому вибірково перевіряють температуру. Я хочу вам сказати, що повинні перевіряти усіх – вибірковості бути не може. Ми наголошуємо, щоб поліцейські контролювали цей процес і вони намагаються, але є людський фактор – деякі авто пропускають», - сказала заступниця голови ОДА Тетяна Щербак.

Нагадаємо, 25 карантинних постів на волинських дорогах встановили наприкінці березня. Їхня функція – міряти температуру водіям та пасажирам. Якщо знайдуть в когось підвищену, працівники зобов’язані повідомити сімейного лікаря хворого або викликати «швидку».

Читати також: «О Боже, в нас не прибрано...». Із життя карантинних постів під Луцьком. РЕПОРТАЖ

Наразі 5 додаткових карантинних постів встановлюють у Нововолинську (36 підтверджених хворих) та ще кілька – по периметру Старовижівського району (38 хворих). Також обгородити карантинними постами можуть село Жиричі Ратнівського району, де хвора на коронавірус тиждень не зверталась за допомогою.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині на вихідні просять зачинити усі кладовища
Наступна новина Волиняни, які повертаються з-за кордону, масово відмовляються від обсервації
Останні новини
Схожі новини