Перевізників просять обрати інші пункти пропуску: «Ягодин» перевантажений

Перевізників просять обрати інші пункти пропуску: «Ягодин» перевантажений
Фото ілюстративне

Наразі в пункті пропуску «Ягодин» спостерігаються значні черги на виїзд з України. Станом на 15 годину 27 липня кількість вантажних автомобілів складала 1400 одиниць.

Про це інформує пресслужба митників.

Перевізників просять врахувати цю інформацію та скористатися для перетину кордону іншими пунктами пропуску.

Для оперативного інформування перевізників Держмитслужба моніторить ситуацію з чергами вантажних і легкових автомобілів у пунктах пропуску західного та південного кордону і висвітлює на інтерактивній карті https://bit.ly/3yLvX6L.

«У рамках реалізації проєкту «Відкритий кордон» разом з урядовими та регіональними як українськими, так і польськими державними структурами ми шукаємо способи покращити існуючу прикордонну інфраструктуру, прискорити рух черг та митне оформлення товарів, залучити додаткові ресурси для проїзду вантажів з сільськогосподарською продукцією. Сподіваємося на взаємні, конструктивні та оперативні рішення», – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, з 27 червня цього року в пункті пропуску «Ягодин-Дорогуськ» запровадили оформлення лише вантажних транспортних засобів. Транспортні засоби з повною масою до 7,5 тонн та легковий транспорт перенапрпавляють в інші пункти пропуску.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина В місті на Волині посилили заходи з протидії ДРГ
Наступна новина У Ковелі попрощалися із загиблим на війні Василем Арсеніком
Останні новини
Схожі новини