Перша сесія Луцькради: опублікували постанову міської ТВК

Перша сесія Луцькради: опублікували постанову міської ТВК

Першу сесію Луцької міської ради Луцького району Волинської області скликають 27 листопада 2020 року у Палаці культури, що на вулиці Богдана Хмельницького, 1. Початок – об 11-й годині.

Про це стало відомо із  постанови Луцької міської територіальної виборчої комісії від 23 листопада 2020 року № 124, інформує сайт Луцькради.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомили, що новообрані депутати Луцької міської ради зберуться на першу сесію у п’ятницю, 27 листопада.

Ось текст постанови:

ПЕРШІ ВИБОРИ ДЕПУТАТІВ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ, МІСЬКИХ РАД ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД І ВІДПОВІДНИХ СІЛЬСЬКИХ, СЕЛИЩНИХ, МІСЬКИХ ГОЛІВ

25 ЖОВТНЯ 2020 РОКУ

Повторне голосування 15 листопада 2020 року

Луцька міська територіальна виборча комісія Луцького району Волинської області

ПОСТАНОВА

м. Луцьк

23 листопада 2020 року            12 год. 10 хв.                        № 124

Про скликання першої сесії Луцької міської ради Луцького району Волинської області

Керуючись частиною 3 статті 283 Виборчого кодексу України, на підставі рішень Луцької міської територіальної виборчої комісії Луцького району Волинської області від 19 листопада 2020 року № 121 «Про встановлення результатів повторного голосування з виборів Луцького міського голови в єдиному одномандатному виборчому окрузі та визнання особи обраним Луцьким міським головою» та № 122 «Про реєстрацію обраних депутатів Луцької міської ради Луцького району Волинської області» від 19 листопада 2020 року Луцька міська територіальна виборча комісія постановляє:

1. Скликати першу сесію міської ради 27 листопада 2020 року об 11:00 годині у Палаці культури міста Луцька (вул. Богдана Хмельницького, 1).

2. Цю постанову вивісити для загального ознайомлення на стенді офіційних матеріалів Луцької міської територіальної виборчої комісії у терміни та у порядку, визначеному частиною 4 ст. 37 Виборчого кодексу України, а також оприлюднити шляхом опублікування в газеті «Луцький замок» та на офіційному веб-сайті Луцької міської ради.

Голова Луцької міської

територіальної виборчої комісії

Луцького району Волинської області                                М. І. Парфенюк

 

Секретар Луцької міської

територіальної виборчої комісії

Луцького району Волинської області                              О. О. Дахновська

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Замок Любарта – серед 5 найкращих архітектурних пам’яток України, які варто відвідати
Наступна новина «Локдаун», «коронавірус», «білоруський». Оксфордський словник назвав слова 2020 року
Останні новини
Схожі новини