Перші уроки в школах будуть про коронавірус, - Шмигаль

Перші уроки в школах будуть про коронавірус, - Шмигаль

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль підтримав пропозицію про те що перший урок у закладах освіти варто присвятити темі захисту від коронавірусної інфекції.

Про це УНН повідомляє з посиланням на Урядовий портал.

Повідомляється, що уряд та представники Ради Церков домовились про спільну роботу із суспільством щодо COVID-19.

"Денис Шмигаль відзначив важливість співпраці Уряду та Ради церков у питанні просвітницької роботи з населенням для запобігання поширенню COVID-19",- йдеться в повідомленні.

Шмигаль зазначив, що на початку епідемії вдалося здолати паніку в суспільстві.

"Проте, сьогодні люди почали забувати про загрозу. Переконаний, що наша злагоджена робота врятує не один десяток тисяч життів та збереже здоров’я людей", — сказав Прем’єр-міністр.

За його словами, необхідно почати великий суспільний діалог, аби уникнути ризику перевантаження захворілими системи охорони здоров’я.

"Потрібно повернути людей до розуміння, що це реальна небезпека. Але водночас, що життя не зупиняється. Діти мають вчитися, підприємства працювати, люди — мати змогу ходити до церкви, при цьому дотримуючись правил безпеки", — наголосив Шмигаль.

Також представники Всеукраїнської Ради церков і релігійних організацій підтримали важливість об’єднання зусиль з Урядом. Представники ВРЦіРО також зазначили, що готові співпрацювати з Урядом у просвітницькій роботі щодо COVID-19.

"Прем’єр-міністр Денис Шмигаль подякував учасникам Ради за готовність до співпраці. Він також підтримав низку пропозицій. Зокрема, про те що перший урок у закладах освіти варто присвятити темі захисту від коронавірусної інфекції. Денис Шмигаль доручив в. о. міністра освіти і науки опрацювати таку можливість", - зазначається в повідомленні.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «Спроба зруйнувати успішний університет». Ректор ЛНТУ прокоментував заяву Вахович
Наступна новина У Луцьку вночі горів Range Rover. Підозрюють підпал
Останні новини
Схожі новини