«Перший» привітав героя січня – Юрія Ліснічука

«Перший» привітав героя січня – Юрія Ліснічука
Відзнаку Юрію Ліснічуку вручали теж символічно: в тролейбусі!

Лучанин Юрій Ліснічук отримав символічну відзнаку сайту «Перший» за перемогу в читацькому рейтингу в січні «Герой місяця на «Першому». Спецприз – два сертифікати на похід у кінотеатр MULTIPLEX від РЦ «Промінь».

«Перший» постійно розповідає про успішних і цікавих волинян. Тих, чиї історії мотивують і навіть дивують. Тих, хто поміж нас: від тренера з фітнесу, власниці квіткової справи – до відомого бізнесмена. Саме серед героїв таких публікацій читачі видання обирають героя місяця, голосуючи на сторінці сайту у «Фейсбуці».

У січні учасники голосування віддали першість лучанину Юрію Ліснічуку, героєві статті про тролейбусного фаната.

Читати також: Врятувати, бо поріжуть. Історія луцького фаната тролейбусів. ФОТО

Юрій Ліснічук – лучанин, який роками вивчає історію громадського транспорту в Луцьку. Почалося незвичне хобі із дитячого захопленнями тролейбусами. Потім він почав збирати інформацію про історію луцьких тролейбусів, колекції квитків. Сьогодні Юрій належить до так званих тролейбусних фанатів, спілкується з такими ж своїми колегами з інших міст та навіть з-за кордону.

Читати також: Обираємо героя лютого на «Першому»

Саме Юрій Ліснічук недавно пропонував облаштувати музей у старому радянському тролейбусі, що стоїть на території ЛПЕ. Його петиція набрала необхідну кількість голосів лучан. Але міська влада втілити цю ідею не виявила бажання.

«Не чекав, що публікація на сайті «Перший» про мене матиме такий резонанс. Це було щось неймовірне. Хто тільки мені не казав: «Слухай, а я читав…». Я побачив тисячі відгуків від лучан і переконався, що займаюся справді цікавою справою. Маю цікаві ідеї і буду рухатися далі. Дуже приємно отримати цю відзнаку і сертифікати: сходимо з дружиною на гарний фільм!» - зауважив Юрій Ліснічук.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Унікальні ляльки майстрині з Луцька «зіграли» у мультфільмі. ВІДЕО
Наступна новина В ОДА говорили про норкову ферму на Волині. Кажуть, усе законно. ФОТО
Останні новини
Схожі новини