Обираємо героя лютого на «Першому»

Обираємо героя лютого на «Першому»

«Перший» розповідає про успішних і непересічних людей. Зі сторінок видання читачі дізнаються про волинських спорстменів, бізнесменів, волонтерів, митців… Їхні долі, шлях успіху, рецепти перемог не залишають байдужими.

Редакція нашого видання підсумовує прожитий місяць, нагадуючи про тих героїв наших публікацій, які викликали у читачів найбільний інтерес.

Нижче – перелік людей, про яких «Перший» писав у лютому. Хто вам найбільше запам’ятався? Чиї думки і розповіді вразили вас найбільше? 

Голосуємо, обираємо! Людина, за яку найбільше проголосує людей, отримає звання «Герой місяця на Першому».

Голосування відбуватиметься на сторінці у Фейсбуці за посиланням. Для цього необхідно вказати прізвище обраного вами героя у коментарях. Зараховуються тільки коментарі під оригінальним дописом. Коментарі під репостами допису на інших сторінках та в особисті повідомлення сторінки «Першого» враховуватись не будуть!

Претенденти на звання героя лютого

№ 1 – бізнесмен Володимир Луцик

Йому 28 років. Почав займатися бізнесом у 16 разом із 17-річним братом. З нуля та без фінансової підтримки батьків.

Зараз має декілька напрямів у бізнесі. Один із них – виробництво систем сонцезахисту (жалюзі, штори, плісе тощо). Також він має мережу магазинів «DecorMarket», де продаються вікна, двері і сонцезахисні системи.

А ще володіє невеликим деревообробним підприємством, де роблять меблі, альтанки тощо. Воно має назву «GutWood» – від назви села Гута Ратнівського району. Це – мала батьківщина Володимира.

Він також співзасновник центру іпотерапії для діток з інвалідністю. Співавтор ідеї створення у Луцьку «Ведмежої галявини». Має цікаве хобі – майструє дерев’яні годинники. Надихає людей наполегливістю, любов’ю та вірою, з якими намагається поставити на ноги донечку з ДЦП.

Більше тут: Як стати бізнесменом у 16 років. Історія успіху Володимира Луцика


№ 2 – священик Макарій Дядюсь

Лучанин. Настоятель храму Святителя Миколая Чудотворця, зведеного у Волновасі за ініціативи волинян – першого храму Київського патріархату в райцентрі на Донеччині. 

Він називає свою роботу «місіонерською». Добродушний. Веселий. В минулому працівник луцької редакції «Аверсу». За плечима вже монастир і …Карачун, Дебальцеве, Нацгвардія.

Показав Волновасі, що в церкві можна служити рідною українською. Щодня вчиться розуміти Схід, а східняків вчить розуміти Захід.

Більше тут: «Мене часом так і називають Макарій Волноваський», - луцький священик зі Сходу. ІНТЕРВ’Ю


№ 3 – хірург Олександр Дудар

Судинний лікар-хірург вищої кваліфікаційної категорії. Заслужений лікар України. Працює у Волинській обласній клінічній лікарні. Дев’ятий рік поспіль рятує людські життя. За плечима – складні операції тривалістю понад 12 годин.

Не тільки оперує, а й відповідає за проведення всіх хірургічних втручань у медзакладі. 

Любить футбол. І перемагати. Шкодує, що не бував на фронті. Його поле битви – тут. Але про себе каже, що він такий, що не тільки пішов би, а й повів би когось за собою.  

Більше тут: «Лікарня – як великий завод», – хірург Олександр Дудар. ЛЮДИНА ЧАСУ 


№ 4 – піарниця Тетяна Сомова

Професійний PR-консультант у сфері бізнесу. Часто про PR розповідає у блогах на Фейсбуці. Зараз спільно з командою працює з п’ятьма проектами. Серед них: медичний центр «Благомед», компанія «Кромберг енд Шуберт», завод «Церсаніт-інвест» та інші.

Відповідає за комунікації у громадській організації «Спільний дім», яка займається опікою вуличними тваринами у міському просторі.

Співпрацює з агенцією Havas PR (українське представництво компанії Havas PR Global Collective). Перший досвід в PR – прес-служба автомобільного заводу «Богдан», певний час працювала як фрілансер з різними проектами у сфері комунікацій. Навчалася у PR-школі Андрія Ротовського та в Києво-Могилянській бізнес-школі (бренд-менеджмент, комунікації).

Більше тут: «Зараз попасти в публічний простір можна, нахамивши в магазині», - піарниця Тетяна Сомова


№ 5 – політик Володимир Бондар 

Один із найдосвідченіших політиків Волині. Лучанин. Випускник історичного факультету СНУ. Зі студентської лави – в активній громадській роботі. Згодом – у політичній. У 2002 р. обраний народним депутатом від «Нашої України». Після Помаранчевої революції, 4 лютого 2005 р., указом Президента Віктора Ющенка призначений на посаду голови Волинської ОДА на заміну Анатолію Французу (до 2007 р.). 

Згодом – радник Президента. Тривалий час працював у бізнесі. У 2015 р. втретє обраний депутатом облради. Після Революції гідності претендував на посаду голови Волинської облради разом із діючим головою з Ігорем Палицею. Очолює фракцію «Солідарність» у Волинській облраді. З 2016-го – заступник голови Держлісагентства України.

Більше тут: Володимир Бондар: «Я не будую до себе великих бар’єрів». СЕРЕД ПЕРШИХ


№ 6 – маркетолог Андрій Сірук

Засновник і директор агентства Artefact.St, яке працює на ринку інтернет-маркетингу 12 років. Компанія сертифікована Google. Серед її клієнтів: «Лео Кераміка», «Дмитрук», «Модерн-Експо», «Гранд Персона». 

Андрій Сірук знає все про рекламу в інтернеті та допомагає бізнесу ставати впізнаванішим, збільшувати кількість клієнтва та обсяги продажів.

Більше тут: «Реклама, як і ліки, не буває універсальною», - луцький маркетолог Андрій Сірук. ІНТЕРВ’Ю


Голосування триватиме протягом тижня. Результати будуть відомі 12 березня. Проголосувати можна ТУТ. 

Читайте також: Герой січня на «Першому» – Юрій Ліснічук


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Журналісти у Луцьку одягли на себе столітній одяг і показали, що це красиво і стильно. ФОТО
Наступна новина Гаражі, земля і квартира: у Луцьку суд арештував майно депутата Ткачука
Останні новини
Схожі новини