«Перший тиждень не штрафуємо»: на Волині почали ловити водіїв-«шумахерів»

«Перший тиждень не штрафуємо»: на Волині почали ловити водіїв-«шумахерів»
Джерело: Патрульна поліція Волинської області

На двох волинських трасах – Устилуг-Луцьк-Рівне та Луцьк-Ковель-Ягодин почали міряти швидкість, з якою рухаються автомобілі.

Про це розповіла речниця волинських патрульних Ольга Бузулук.

Нагадаємо, 8 жовтня в Україні у тестовому режимі поліція почала вимірювати швидкість руху на дорогах з допомогою пристроїв TruCam.

Зі слів Ольги Бузулук, це ручні пристрої.

«На трасі Устилуг-Луцьк-Рівне патрульні зараз працюють на 37-кілометровому відрізку від міста Устилуг до села Березовичі. Це одна з найбільш аварійних ділянок дороги», - каже прес-секретарка патрульних.

«В Березовичах вже зупинили одного порушника, який їхав на швидкості 80 кілометрів за годину при дозволених 50 в населених пунктах. Але перший тиждень ми водіїв не штрафуємо – просто розповідаємо про нововведення. Дивно, що всі водії за такі прилади, але разом з тим всі все одно порушують», - додає Ольга Бузулук.

Поруч з місцями, де вимірюють швидкість руху, поставлять знаки. Також там стоятимуть автомобілі патрульних з увімкненими маячками. За перевищення швидкості більше, ніж на 20 кілометрів за годину, наразі в Україні штрафують на 250 гривень.

Всього в Україні поки є 25 пристроїв для вимірювання швидкості. Їх розподілили між 13 областями.

Фото: Патрульна поліція Волинської області


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Лучан запрошують на смолоскипну ходу
Наступна новина Українка повезе на дитяче Євробачення-2018 недитячу пісню. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини