Під час воєнного стану в Україну не пропускатимуть росіян-чоловіків від 16 до 60 років

Під час воєнного стану в Україну не пропускатимуть росіян-чоловіків від 16 до 60 років
Джерело фото: Уніан

В Україну не пропускатимуть росіян-чоловіків віком від 16 до 60 років під час дії воєнного стану в країні за окремими винятками.

Винятком буде здійснення гуманітарної місії, як то прибуття на похорон, розповіли на нараді щодо посилення обороноздатності України за участю Президента, повідомляє «Українська правда».

Голова Державної прикордонної служби України Петро Цигикал розповів, що його відомство перевели на 1-й рівень боєготовності. Кордон з Росією та окупованим Кримом охороняють у посиленому режимі.

«Обмежено в'їзд іноземців – перш за все, громадян Російської Федерації. Здійснюється непропуск громадян Російської Федерації віком від 16-ти до 60 років, осіб чоловічої статі. У разі виникнення обстановки гуманітарного характеру пропуск громадян Російської Федерації, які їдуть, наприклад, на похорон чи з якоюсь іншою гуманітарною метою, ми пропускаємо», – пояснив голова Держприкордонслужби.

Президент України Петро Порошенко заявив, що усі особливі випадки, в яких росіян пропускатимуть на територію України, будуть чітко прописані у інструкції.

«І я би посилив вимоги щодо реєстрації в областях, у яких введено воєнний стан, для громадян Російської Федерації. Пропозицію прошу внести мені протягом 24 годин», – заявив президент.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина ЖК «Оріон»: залишився всього один квадрохаус. ВІДЕО
Наступна новина На Волині відкрили 14 центрів для дітей з особливими освітніми потребами, ще 5 - на підході
Останні новини
Схожі новини