Підбив ворожу техніку: воїн з Волині отримав нагороду від Залужного

Підбив ворожу техніку: воїн з Волині отримав нагороду від Залужного

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний нагородив волинянина, військовослужбовця 10 ОГШБр Андрія Іщука почесною нагрудною відзнакою «Золотий Хрест».

Про це повідомляє 4 відділ Ковельського РТЦК та СП. 

Зазначають, що 12 лютого 2023 року майстер-сержант Андрій Іщук, перебуваючи у пртитанковій засідці влучним пострілом з ПТРК «Стугна-П» підбив БМП противника, яка вонем підтриувала штурм ворожої піхоти. Дякуючи результативним діям воїна та мужньому опору гірських піхотинців ворожий штурм вдалося відбити. 

Зауважимо, нагрудним знаком «Золотий хрест» нагороджуються особи рядового і сержантського (старшинського) складу Збройних Сил України за успішне виконання бойових завдань під час проведення об'єднаних, антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці, бездоганне несення бойового чергування, вартової (внутрішньої) служби у повсякденній діяльності.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині з постачальника електроенергії стягнуть понад 470 тисяч гривень
Наступна новина На Донеччині загинув захисник Юрій Бойчук з Волині
Останні новини
Схожі новини