Підгайцівську сільраду звинуватили у розтраті майже 300 тисяч гривень

Підгайцівську сільраду звинуватили у розтраті майже 300 тисяч гривень
Фото ілюстративне

Слідчі спрямували до суду справу про невиконання робіт на одному з об’єктів будівництва в Підгайцівській сільській раді, що завдало збитків на суму 291 605,62 гривень. 

Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Волинській області.

Досудове розслідування тривало останні кілька місяців. 7 травня інженерові, який здійснював технічний нагляд за всіма роботами на об’єкті протягом періоду їх виконання, повідомили про підозру. Його звинувачують у заволодінні чужим майном у великих розмірах.

15 червня досудове розслідування у кримінальному провадженні завершене. Слідство у справі триває, нині вирішується питання про оголошення підозри підряднику, який виконував роботи на вказаному об’єкті. Йому загрожує від 5 до 8 років позбавлення волі.

Також, у рамках кримінального провадження, призначено ще 20 судових будівельно-технічних експертиз та ряд почеркознавчих експертиз, за результатами виконання яких буде надана правова оцінка як підрядникам, які виконували роботи, так і замовникам в особі Підгайцівської сільської ради.

 Читати також: Підставні підприємці: як у Підгайцівській громаді ремонтують дороги


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У прикордонників 4 дні навчань: волинян просять не йти в ліс
Наступна новина Рух проспектом Волі перекриють повністю
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні