Підліткам із Волині, які тренуються у хаті-розвалюсі, привезли нові тренажери. ВІДЕО

Підліткам із Волині, які тренуються у хаті-розвалюсі, привезли нові тренажери. ВІДЕО
Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» купила інвентар для занять спортом підліткам із села Бірки

Всеукраїнська спілка учасників бойових дій в АТО «Побратими України» купила інвентар для занять спортом підліткам із села Бірки Любешівського району, які облаштували тренажерну залу у столітній хаті. 

Про це повідомляє ІА ВолиньPost.

Нагадаємо, що на тренажерну залу хату хлопці перетворили стару занедбану хату. Вони розповідали, що не хотіли чекати, доки їм хтось допоможе, і зробили знаряддя для спорту власноруч. 

Згодом секретар Любешівської селищної ради Володимир Сергійчук повідомив, що у селі вже знайшли приміщення для нового тренажерного залу. Будівля розміщена у центрі села, там засклили вікна, та робили поточний ремонт, аби діти могли займатися у зручніших умовах. 

Керівник Волинського обласного осередку спілки учасників бойових дій в АТО «Побратими України» Юрій Ганджала розповів, що члени організації були приємно здивовані бажанням підлітків займатися спортом. Спілка підтримує прагнення молоді до ведення здорового способу життя, а тому «Побратими України» вирішили допомогти юнакам з облаштуванням спортзалу. Хлопцям вже надали приміщення для занять, тому громадська організація потурбувалася, аби там з’явилися і тренажери. 

«Побратими України» були вражені побаченими на сторінках соцмереж світлинами та відеороликом, де показали, з яким величезним бажанням та в яких непростих умовах тренуються хлопці з села Бірки Любешівського району. Юним спортсменам вже надали приміщення, і «Побратими» також не змогли залишитися байдужими, та привезли спортивний інвентар, який допоможе хлопцям, нашим майбутнім захисникам, повноцінно тренуватися.

«Побратими України» за здоровий спосіб життя», – зазначив Юрій Ганджала. 

 

 

Posted by Юрій Ганджала on Monday, 25 February 2019

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Волинські птахофабрики – серед найбільших в Україні експортерів курятини
Наступна новина Кримчанка, яка живе у Луцьку, мріє повернутися в український Крим. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини