«Підприємці не впускають техніку. Закрили ворота», - муніципали про ситуацію на Старому ринку

«Підприємці не впускають техніку. Закрили ворота», - муніципали про ситуацію на Старому ринку

У середу, 19 лютого, муніципальна варта Луцька приїхала на Старий ринок, аби демонтувати контейнери тих підприємців, які добровільно погодились переїхати на ринок «Новий».

На сторінці муніципальної варти Луцька у фейсбуці повідомили, що група підприємців закрила ворота Старого ринку і не впускає техніку.

«Саме зараз, на ринку Центральний група підприємців не дозволяє забрати МАФи з території Глушець, 1, тим особам, що приїхали в добровільному порядку перевезти свої конструкції. Закрили ворота.
На територію ринку не впускають техніку, звичайних людей і навіть самих ФОПів, що мають там майно.
Поліція належним чином не може забезпечити ОГП, окрім того змусила техніку покинути ринок», – йдеться у дописі муніципалів. 

Додають, що люди витратили кошти на залучення техніки і не можуть забрати свої об'єкти.

Поліція згодом спростувала цю заяву муніципалів. Правоохоронці запевнили, що вони забезпечують публічну безпеку та правопорядок. Також вони повідомили, що перешкод для добровільного демонтажу контейнерів на Центральному ринку Луцька немає.

Читайте також: 

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Евакуація українців з Китаю. Все, що потрібно знати
Наступна новина Нардеп-«слуга народу» відмовився вшанувати хвилиною мовчання полеглих на Майдані
Останні новини
Схожі новини