Пирожик: Ніколи не підпишу погодження на виступи тих, хто по різні сторони барикад із нашими воїнами

Пирожик: Ніколи не підпишу погодження на виступи тих, хто по різні сторони барикад із нашими воїнами

Перший заступник голови Волинської обласної ради, свободівець Олександр Пирожик заявив, що ніколи не підпише погодження на виступи будь-кого, хто виступав і виступає в Росії та Криму й перебуває по різні сторони барикад із нашими воїнами.

Про це він заявив у коментарі «ВолиньUА».

«Подивували істеричні заяви та сопливі коментарі в соцмережах щодо Сергія Бабкіна.

Замість того, щоб поминали померлих і молитися за упокій їхніх душ, налихословили без розбору, назгрібавши «мох і болото» і навіть не пробуючи розібратись у власній профанації.

Чесно кажучи, мене мало цікавить думка ліберастів і тих, кому «какаяразніца».

Більше цікавить думка наших бійців на фронті російсько-української війни, які захищають наші кордони від усілякої нечисті. А вона однозначна: тим, хто заробляє гроші на крові, гастролюючи до країни-агресора, – не місце на українських сценах!», – коментує істерику в соцмережах навколо вистави Сергія Бабкіна Олександр Пирожик.

«Незаперечний факт: Сергій Бабкін виступав і в Росії, і в окупованому Криму. Він із нашими воїнами – по різні сторони барикад. І це для мене – основний аргумент.

З ініціативи фракції ВО «Свобода» в Луцьку прийняте і діє рішення міської ради про заборону гастрольної діяльності осіб, які виступали в Російській Федерації та окупованому Криму. Правильне рішення, яке підтримують усі, хто пройшов крізь пекло цієї війни. Воно діє, і я його виконуватиму.

Не для того приймаються такі рішення, щоб їх ігнорувати. І я ніколи не підпишу погодження на виступи будь-кого, хто виступав і виступає в Росії та Криму, і підпадає під це рішення», – стверджує свободівець.

Як ще один аргумент, він наводить ту обставину, що навпроти драмтеатру, в якому хочуть виступати ті, хто заробляє гроші на українській крові, – пам’ятна стела героїв, біля якої ми схиляємо голови перед пам’яттю загиблих на війні з Росією.

На сходах драмтеатру лучани прощалися з загиблими під Волновахою, Маріуполем, в Іловайському котлі…

«Надавати їм сцену драмтеатру – це зрадити пам’ять цих хлопців. І я робитиму все, аби сценічні «бариги на крові» на кшталт бабкіних, насть і потапів не топтали своїми брудними ногами сценічні майданчики обласних комунальних закладів.

Хто має іншу думку, радив би поїхати туди, на фронт. І запитати у тих хлопців, хто зі зброєю в руках протистоїть російським окупантам, хто з нас правий», – додає Олександр Пирожик.

Нагадаємо, про коментар та причини скасування вистави Dracula», де основні ролі грають Сергій та Сніжана Бабкіни, просив повідомити на загал луцький організатор концертів Андрій Мацкевич. 

Днями він обурився тим, що виставу «Dracula» несподівано заборонили.

«З певних джерел знаю, що забороною вистави «опікується» особисто Олександр Пирожик. І Так пане Олександр просте питання (дайте публічну відповідь на нього - «Чому забороняєте провести виставу? Чому не хочете, щоб наше місто розвивалося і було багатограним? Можливо, (хотілося б помилятися) Ваші амбіції та вседозволеність не дозволяє цього?» – розмірковував Мацкевич. 

 

Пост про те, як амбіції та бажання грошей одних людей - псує життя у місті Луцьк. Давайте відразу розтавимо крапки над...

Posted by Андрій Мацкевич on Friday, 13 April 2018

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У центральному парку Луцька відкриють кінотеатр просто неба
Наступна новина Абоненти «Київстар» використали 170 ТБ 4G-трафіку
Останні новини
Схожі новини