Після 3-місячної реконструкції відкрили луцький «Епіцентр». Що змінилось

Після 3-місячної реконструкції відкрили луцький «Епіцентр». Що змінилось

У Луцьку після тримісячної реконструкції відкрили «Епіцентр».

У торговому центрі, що на вулиці Окружній, з’явились нові відділи та магазини, – повідомила прес-служба «Епіцентру».

Згідно із загальною концепцією мережі, цей «Епіцентр» загальною площею 20,5 тис кв. м перебудовали з формату гіпермаркету у торговельний центр.

В «Епіцентрі» з’явились магазин дитячих товарів та одягу «Епік», зона Military для прихильників полювання та риболовлі, а також центр техніки «Це Те», де можна знайти побутову техніку, електроніку та ґаджети.

В «Центрі меблів», який зараз займає 1500 кв. м, збільшили кількість товарів для інтер’єру. Дивани та ліжка розташовані на оглядовому майданчику. Незабаром запрацює опція замовлення проектування кухні. Збільшився асортимент декору та домашнього текстилю у центрі «Деко», вибір рослин та аксесуарів для садівництва у «Garden Центр».

На площі 500 кв. м відкрили окремий магазин мережі мультибрендових спортивних товарів Intersport. Раніше спортивний інвентар, взуття та одяг займали в гіпермаркеті лише невеличку площу у відділі спорттоварів. 

Всередині також поставили лавки для відпочинку клієнтів. Запрацювали 4 нові каси самообслуговування, де покупці можуть самостійно здійснити безготівковий розрахунок за товар. Також працює Центр видачі товарів, замовлених онлайн або за каталогами безпосередньо у відділах ТЦ.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькій броварні – знижка на пиво
Наступна новина Кліщі все ще небезпечні. За тиждень шестеро волинян підхопили небезпечний недуг
Останні новини
Схожі новини