Після карантину вийде у прокат фільм «Пофарбоване пташеня», який знімали на Волині

Після карантину вийде у прокат фільм «Пофарбоване пташеня», який знімали на Волині
Під час зйомок фільму

Після закінчення карантинних обмежень, коли кінотеатри відкриються, на екрани вийде фільм «Пофарбоване пташеня», який частково знімали у селі Сваловичі Любешівського району

Окрім цієї, глядачі зможуть повидивитися й інші стрічки: «Передчуття», «Атлантида». Про це повідомляє УНН із посиланням на Держкіно.

«Оскільки через карантин кінотеатри змушені були припинити свою діяльність, що призвело до повної зупинки кінопрокату по всій країні, усі заплановані прем'єри та кінотеатральні релізи стрічок, починаючи з 12 березня, були перенесені на невизначений термін…» – розповіли у Держкіно.

«По завершенню карантинних заходів ми очікуємо на релізи та прем’єри таких фільмів, як «Передчуття» В’ячеслава Криштофовича, українсько-чесько-словацької картини «Пофарбоване пташеня» Вацлава Маргоула, фільму-призера Венеційського МКФ «Атлантида» Валентина Васяновича та багато інших», – йдеться повідомленні Держкіно.

Підпишись на Telegram сайту, який зараз читаєш. Без спаму, тільки важливе! Підписатися

Вказано, що також у прокат у 2020 році мають вийти такі кінофільми, як «Толока» Михайла Іллєнка, «Тарас. Повернення» Олександра Денисенка, «Генделик» Тараса Дудуря, «Антон» Зази Урушадзе, «Троє» Івана Кравчишина та «Кавказький бурий ведмідь» Отара Шаматава. Також під кінець року запланований вихід фільму «Олекса Довбуш» Олеся Саніна.

У 2020 році запланована прем’єра дев’яти документальних фільмів, серед яких «Вона та війна» Марії Кондакової, «Мир для Ніни» Жанни Максименко-Довгич та «Ульяненко: без цензури» Юлії Шашкової.

Нагадаємо, фільм «Пофарбоване пташеня» претендував на премію «Оскар» і навіть потрапив до короткого списку претендентів на нагороду.

Довідково
«Пофарбоване пташеня» – чесько-словацько-український кінофільм чеського режисера Вацлава Маргоула, екранізація однойменного роману польсько-американського письменника Єжи Косинського. Зйомки фільму закінчилися влітку 2018 року і тривали два роки, а весь процес створення кінострічки, у якій знялися в масових сценах і мешканці Любешівщини, сягнув майже десяти років.

Читати також: Після зйомок фільму у волинському селі залишились гори сміття

Міжнародний трейлер:

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина За добу в Луцьку у п'яти людей знайшли коронавірус
Наступна новина Маски варто носити і здоровим людям, – ВООЗ
Останні новини
Схожі новини