Пісню луцького співака Монатіка використали в забороненому російському серіалі

Пісню луцького співака Монатіка використали в забороненому російському серіалі
Джерело фото: YouTube

Пісню уродженця Луцька, відомого співака і танцюриста Дмитра Монатіка використали режисери відомого серіалу «Мажор3».

Йдеться про композицію «То от чего безума», яку відомий лучанин презентував на початку 2018 року, а відео до пісні Дмитро Монатік показав людям 1 лютого, – пише Волинська правда

Пісня Монатіка прозвучала в 4 серії, яка вийшла на екрани у четвер, 1 листопада. Творіння лучанина звучить в серіалі під час сцени з погонею двох автомобільних злодіїв.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Співак з Луцька Monatik презентував кліп на нову пісню

Як відомо, у понеділок відбулась прем’єра фінального третього сезону відомого російського гостросюжетного детективно-кримінального телесеріалу «Мажор». Перший сезон серіалу вийшов на екрани 15 грудня 2014 року.

4 червня 2015 року Державне агентство України з питань кіно опублікувало повний список російських фільмів та серіалів, які заборонені для показу згідно закону “Про внесення змін до деяких законів України щодо захисту інформаційного телерадіопростору України”. До цього «чорного списку» із 162 кінокартин потрапив і «Мажор»


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку водій вантажівки намагався дати хабар патрульному
Наступна новина Розповіли, як почуваються постраждалі у ДТП на Соборності
Останні новини
Схожі новини