Платники податків Волині спрямували до державної скарбниці 2,3 мільярди гривень

Платники податків Волині спрямували до державної скарбниці  2,3 мільярди гривень

До загального фонду державного бюджету на Волині за підсумками 11 місяців 2017 року зібрано 2269,7 мільйона гривень податкових платежів, які адмініструють органи ДФС. Таким чином, минулорічні показники із забезпечення надходжень до держбюджету в області перевищено на 436,3 мільйона гривень.

Про це учасників щотижневої наради у голови Волинської ОДА поінформувала начальник ГУ ДФС у Волинській області Світлана Савчук.

«Ріст надходжень до держбюджету на 23,8 відсотка до минулого року забезпечено шляхом підвищення аналітичної складової в роботі органів ДФС, завдяки конструктивній взаємодії з платниками податків та запровадженню електронних сервісів, що виключають корупційні ризики», - наголосила Світлана Савчук.

Відтак, в ГУ ДФС у Волинській області прогнозують суттєве перевиконання показників з мобілізації надходжень до бюджетів усіх рівнів.

Як свідчить аналітика, до держбюджету з Волині надійшло податку на додану вартість – 966,7 млн. грн., податку на доходи фізичних осіб – 643,7 млн. грн., податку на прибуток – 351,3 млн. грн., військового збору – 182,9 млн. грн., рентної плати – 77,8 млн. грн., у тому числі за користування надрами для видобутку газу – 49,1 млн. гривень.

Нагадаємо, що за підсумками 11 місяців 2017 року на Волині подолано 5-ти мільярдний рубіж зі збору податків. Зокрема, до бюджетів усіх рівнів на Волині сплачено 5 мільярдів 75 мільйонів гривень податкових платежів, що на понад 1 мільярд більше проти аналогічного періоду минулого року.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Сирія за підтримки російської авіації активізувала військову кампанію проти повстанців. ВІДЕО
Наступна новина Кілометрові черги досі на українсько-польському пункті перетину кордону «Ягодин». ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини