Побратими загиблого воїна 14-ї бригади здійснили мрію його доньки. ФОТО

Побратими загиблого воїна 14-ї бригади здійснили мрію його доньки. ФОТО

Відтепер Іринка Васильєва – донька загиблого воїна 14-ї окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого Олександра Васильєва, – справжнісінький воїн із позивним «Янгол».

Побратими тата Іринки подбали про те, аби втілити мрію маленької помічниці, – справили для неї омріяний військовий однострій, в якому, Іринку, як вона і хотіла, «будуть боятися всі вороги», повідомили на сторінці 14 ОМБР. 

За словами мами Іринки, Вікторії, вперше одягнувши передану нашими побратимами форму, дівчинка, розчулившись, дві години проплакала... А тепер охоче йшла би у формі і в школу, і в інших своїх майже дорослих справах. Водночас, Іринка, як і завжди, не полишає свого основного заняття, – виготовлення віночків і збору коштів для підтримки нашої бригади і підрозділу, в якому служив її тато.

«Вона з гордістю носить піксель, шеврони нашої бригади... і татові ордени... Фактично Іринка – одна із нас, наш Янгол, якому ми безмежно вдячні за недитячі мудрість і рішучість, за її щире серденько і за допомогу! Іринка Васильєва, разом – до Перемоги!» – зазначили у бригаді. 

Читайте також: «Тато на небі, а я захищатиму Україну»: історія 7-річної волонтерки, яка купила 4 авто для 14 ОМБР


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Неподалік Луцька згоріло 2 гектари поля: розшукують паліїв. ФОТО, ВІДЕО
Наступна новина Юна волинянка стала «кур’єром щастя» для людей, яких розділяють відстань та війна
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні