Юна волинянка стала «кур’єром щастя» для людей, яких розділяють відстань та війна

Юна волинянка стала «кур’єром щастя» для людей, яких розділяють відстань та війна

Сімнадцятирічна Діана Велимчаниця з села Раків Ліс Камінь-Каширської громади стала «кур’єром щастя» для людей, котрих розділяють відстань та війна. Вона передає ніжні вітання та подарунки для їхніх рідних.

Про дівчину розповіли на сайті газети «Полісся»

Діана допомагає українцям, які перебувають в інших містах, країнах або на передовій, тішити близьких, збирає оригінальні гостинці, що найкраще відповідають індивідуальним смакам тих, кому адресовані дарунки любові. Залежно від побажань останніх дівчина компонує індивідуальний набір, куди можуть входити різноманітні цукерки, шоколадки, фрукти, сири, ковбаси, снеки, напої, пісні продукти, тощо, оформлюючи його у вигляді красивого букету.

Якщо він призначений немовляті, то до пакунку Діана вкладає, наприклад, пелюшки, підгузки, дитячий одяг і незмінно свою щиру посмішку. При тому важливо зазначити, що майстриня віддає частину виручених завдяки такій діяльності коштів на благодійність.

«Сьогодні людям бракує позитивних емоцій, багатьох не полишають тривоги. І я взялася підняти настрій оточуючим. З підтримкою мами створюю незабутні святкові моменти, маленькі дива, котрі роблять щасливішими людей довкола. Щоразу сама заряджаюся тими емоціями, дитячою безпосередністю, душевним теплом.

Найпаче приємно виконувати замовлення наших захисників. Здається, там, де їм доводиться бути, де майже не припиняються бої, немає часу для чогось іншого, окрім війни. Але солдати знаходять хвилини, аби зателефонувати з передової та влаштувати несподіване свято найдорожчим, надіслати промені сонця, незважаючи, що самі при цьому посеред темного пекла.

Часто, коли вручаємо подарунки, знімаємо відео, фотографії, та надсилаємо військовим. А потому знову отримуємо море вдячності, доброти, якою так хочеться ділитися», – розповідає волинянка.

Дівчина впевнена і в тому, що колись обов’язково зможе також рятувати людські життя. Її велика мрія – здобути благородну професію лікаря.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Побратими загиблого воїна 14-ї бригади здійснили мрію його доньки. ФОТО
Наступна новина Як у госпіталі в Луцьку відновлюють мовленнєву активність пораненим воїнам. ФОТО, ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини