«Подорож продовжується»: луцький мандрівник, якого пограбували в Бразилії, збирається в Антарктиду

«Подорож продовжується»: луцький мандрівник, якого пограбували в Бразилії, збирається в Антарктиду
Джерело фото: Фейсбук

Мандрівник із Луцька Віктор-Микола Гаврилюк, якого обікрали у Бразилії, не відступає від своєї мети – здійснити подорож в Антарктиду і зняти документальний фільм про станцію Академіка Вернадського. 

Про це хлопець написав у Фейсбуці.

Він розповів, що побував у посольстві України в Бразилії, аби відновити втрачені документи – вони разом із технікою були у вкраденому наплічнику.

«Консула зараз немає на місці, тому що він в відряджені в іншому штаті, але то не біда. Ми погодили що мені робитимуть не «білий паспорт» для повернення в Україну, а нормальний закордонний паспорт. Тож моя подорож в Антарктиду продовжується!» – написав мандрівник. 

Він розповів також про плани.

«Попри дану пригоду подорож на сніжний контенент не скасовується, адже я вже тут. Ми і далі плануємо зняти документальний фільм про станцію Академіка Вернадського. Правда тепер потрібно відновити частину необхідного для цього спорядження (Камеру та все що на ній було в мене вкрали разом з наплічником). Тож коли що моя картка monobank 5375414103041454», – йдеться у повідомленні. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У луцькому парку «похазяйнували» вандали. ФОТО
Наступна новина Лучани просять покласти бруківку на проспекті Грушевського
Останні новини
Схожі новини