Подробиці гаражного скандалу у Луцьку: люди переконані, що на землю хтось «поклав око». ВІДЕО

Подробиці гаражного скандалу у Луцьку: люди переконані, що на землю  хтось «поклав око».  ВІДЕО

У Луцьку муніципали спробували знести незаконні гаражі.

Проте люди переконані, що на землю під гаражами хтось «поклав око», – йдеться у сюжеті 12 каналу

Нагадаємо, 20 червня у Луцьку кілька десятків людей перекрили доступ до гаражів, які представники муніципальної варти збиралися знести. 

Лучанка Людмила Сергійчук – інвалід другої групи по зору, пропрацювала лікарем понад 50 років. Документи на гараж зробила ще у 2009 році. Каже, що усе завірено, земельна ділянка внесена до реєстру. Аж тут сусіди повідомили, що її гараж хочуть знести.

Муніципали без керівниці на камеру коментувати відмовились. Лише показали роздруковане на принтері рішення виконкому, де сказано: «знести незаконні гаражі».

До цього міські правоохоронці ліквідували дві металеві конструкції, які були встановлені без документів. На захист ще двох – стали мешканці прилеглих будинків.

Мешканці прилеглих будинків кажуть, що на землю під гаражами хтось «поклав око». Тому майно і зносять. Муніципали викликали на підмогу із місцевими мешканцями спочатку патрульних поліцейських. Згодом ще слідчо-оперативну групу. Люди відступати не збирались.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Назвали чинник, який впливає на щастя
Наступна новина Округ волинського нардепа отримає понад 15 мільйонів
Останні новини
Схожі новини