Показали другу частину серіалу про мешканців Боратинської громади

Показали другу частину серіалу про мешканців Боратинської громади
Герой серіалу - Назар Лавренчук, який ліпить пластилінових солдатиків

Презентували другу серію серіалу про мешканців Боратинської ОТГ. У ній розповіли про людей із незвичними професією чи хобі.

Про це повідомляє сайт Боратинської ОТГ.

Нагадаємо, творці стрічки мають намір за допомогою серіалу познайомити країну з мешканцями Боратинської громади.

«Ми знайомимо країну з мешканцями Боратинської громади, відкривши двері у світ людей зі своїм – унікальним «Я». У цьому нам допомагають дві непосидючі куми з нашої громади, які віднайшли пасічників, людей з унікальними вміннями, садівників, молочарів, майстрів, кулінарів, візажистів, довгожителів, соціально-відповідальних людей, аграріїв, спортсменів та співаків Боратинської громади», – ідеться у повідомленні.

«У другій серії Оксана і Наталя знайомлять нас з людьми, рід діяльності яких вражає, які мають цікаву та неординарну професію або хобі, представниками незвичного фаху», – розповідають творці серіалу.

Зокрема розповіли про мешканця села Промінь Володимира Ящука, який виготовляє кораблики у пляшках, 92-річного Зосима Вікторовича, який лікує людей, художника Івана Петльоху, який розписує храми, школяра Назара Лавренчука, який ліпить пластилінових солдатиків, мандрівника Віктора-Миколу Гаврилюка

Дивитися першу серію серіалу про людей Боратинської ОТГ.

 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Ще у 68 волинян виявили коронавірус. Найбільше – у Нововолинську та Ківерцівському районі
Наступна новина Уряд обіцяє реставрувати будинок Косачів у Луцьку та «білий» і «сірий» будиночки у Колодяжному
Останні новини
Схожі новини