Показали відремонтовані приміщення Луцького пологового будинку. ФОТО

Показали відремонтовані приміщення Луцького пологового будинку. ФОТО
Відремонтований коридор у Луцькому пологовому будинку. Фото із сайту міськради

У Луцькому клінічному пологовому будинку відремонтували коридори акушерського корпусу третього та четвертого поверхів, а також окремі кабінети і палати.

24 січня представники міської влади проінспектували результат ремонту, повідомляє сайт Луцької міської ради.

Тут повністю відремонтували підлогу – замінили лінолеум, що не витримав випробування часом, поклали плитку, пофарбували стіни та стелю.

Як зазначають у міськраді, виконані роботи дозволять ретельніше проводити дезінфекцію приміщень, адже така процедура є вимогливою до якості і витривалості оздоблення.

Також за кошти міського бюджету у 2018 році було проведено капітальний ремонт сходових кліток та першого поверху жіночої консультації.

«Поступово луцькі медичні заклади наближаються до європейського рівня. Ми слідкуємо за тим, щоб постійно проводилися капітальні та поточні ремонти у цих закладах. Наш пологовий будинок, фактично, є одним із найкращих в Україні. Сюди їдуть народжувати не тільки із Волинської, а й із сусідніх областей, адже знають про високу якість надання медичних послуг і хороше ставлення до пацієнтів медичного персоналу», – розповів радник міського голови Ігор Поліщук.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку можна буде одружитися уночі
Наступна новина Померла найстарша в Україні монахиня
Останні новини
Схожі новини