Показали, як добудовують багатостраждальну школу на Волині. ФОТО

Показали, як добудовують багатостраждальну школу на Волині. ФОТО
фото прес-служби Волинської ОДА

Нову школу у селі Любохини планують добудувати вже за кілька місяців, тож після Нового року там зможуть навчатися діти.

Старі приміщення школи учнів давно не вміщають, а кількість дітей у Любохинах постійно зростає. Немає тут ні актового, ні спортивного залу. Тож селяни сподіваються, що нове приміщення нарешті добудують, – повідомляють у прес-службі Волинської ОДА.

Нова школа, яку почали зводити ще у 2012 році, матиме три поверхи та розрахована на дві сотні учнів. Крім великих актової та спортивної залів, буде і простора їдальня.

«На вулиці зроблені майже всі інженерні мережі. Основна маса робіт – завершити фасад та невеликий стадіон. Ну і всередині школи – майже всі мокрі роботи завершені, тривають опоряджувальні. На сьогодні ми потребуємо 27 мільйонів гривень, аби завершити. Думаю, що на 1 вересня її ще не буде. Ми офіційно стрічку переріжемо на Миколая, а дітки підуть сюди з нового року», – запевняє директор фірми-забудовника «Житлобуд-2» Леонід Стефанович.

Голова ОДА зауважив, що школа чудова, але завелика. У майбутньому утримувати її громаді буде не просто.

«Я бачу тут те саме, що бачив в Осівцях Камінь-Каширського району. Школа, де спокійно могли б навчатися 450 учнів, розрахована максимум на 200. Це – зайва трата коштів. З іншого боку, ми вже нічого зробити не можемо, бо вона вже практично добудована, завершився внутрішній благоустрій», – зауважив Олександр Савченко.

Однак, на його переконання, дофінансовувати об’єкт треба. Кошти на школу спрямують з Держфонду регіонального розвитку.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Добудова шкіл на Волині може затягнутися. ВІДЕО


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через OLX продають озеро
Наступна новина У Луцьку пасажир грубо облаяв водія тролейбуса
Останні новини
Схожі новини