У Луцьку пасажир грубо облаяв водія тролейбуса

У Луцьку пасажир грубо облаяв водія тролейбуса

Водія тролейбуса, який слідував за маршрутом 15, облаяв пасажир у Луцьку.

Про це на своїй сторінці у Facebook написала журналістка Наталка Воскресенська.

«Чуєш ти, б****, чмо, б****» – гукав бидло-тоном сьогодні знервований чоловік до водія тролейбуса №15. А все тому, що водій вирішив прибрати у кабіні, і тролейбус декілька хвилин стояв на зупинці», – пише вона.

«Не знаю, чи відчув цей чоловік полегшення після мату до водія, до слова, поважного віку. Лаявся він, а неприємно і соромно було мені. І як ви розумієте, всі в тролейбусі мовчали. Я теж. Хоча хотілося видати тираду про непорядність і грубість цього «чоловіка», – йдеться в її дописі.

«У Facebook так часто пишуть про громадський транспорт і невисокий рівень обслуговування (чого, звісно, не відняти), про ціни і хамство водіїв (в основному, маршрутчиків), але ніколи не пишуть, як по той бік водіям або кондукторам, які змушені терпіти й вислуховувати «поважних панів і пані, які поспішають на роботу чи ще кудись»... Як би ви вчинили в описаній вище ситуації???» – додає вона.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Показали, як добудовують багатостраждальну школу на Волині. ФОТО
Наступна новина Інфекції в таборі на Волині не виявили, – управління освіти
Останні новини
Схожі новини