Показали, як на Волині біля кордону з Польщею ремонтують дорогу

Показали, як на Волині біля кордону з Польщею ремонтують дорогу
Ремонт автомобільної дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне біля кордону з Польщею (фото - служби автодоріг в області)

Тривають ремонт автомобільної дороги Н-22 Устилуг – Луцьк – Рівне, зокрема відрізку, що пролягає до міжнародного контрольно-пропускного пункту «Устилуг-Зосін» на українсько-польському кордоні в об’їзд міста Устилуга.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Волинській області.

Реконструкція вказаного об'єкта проводиться на замовлення Служби автомобільних доріг у Волинській області і фінансується з державного бюджету.

За планами цей об’єкт протяжністю 0,7 км мають ввести в експлуатацію цього року.

«Зі сторони КПП вже влаштовано 160 метрів дороги. На даний час і на іншій частині об’єкта, протяжністю 180 метрів, завершено трудомісткий і тривалий етап робіт зі спорудження одного з основних конструктивних елементів автошляху – земляного полотна», – зауважують у службі автодоріг.

Підрядне підприємство ТзОВ "Автомагістраль-Південь" на цій ділянці уклало двошаровий нижній шар дорожньої основи зі щебенево-піщаної суміші з додаванням 3% цементу.

8 серпня там розпочались роботи з укладання нижнього шару дорожнього покриття з крупнозернистого пористого асфальтобетону.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Рейтинг доступності міст від активіста Дмитра Щебетюка. Луцьк – на 13-му місці
Наступна новина Короткочасні дощі та грози: прогноз погоди на Волині на 9 серпня
Останні новини
Схожі новини