Як бійці тероборони Волині готуються зустрічати ворога. ВІДЕО

Як бійці тероборони Волині готуються зустрічати ворога. ВІДЕО
Скріншот з відео

Бійці Волинської бригади територіальної оборони показали, як знищуватимуть ворожих диверсантів, якщо ті захочуть ступити на українську землю.  

Відео з навчань оприлюднили на сторінці у Facebook Регіонального управління сил територіальної оборони «Захід». 

«Під час тренування було відпрацьовано питання підйом підрозділу персоналу, переміщення підрозділу з району розгортання, виявлення диверсійно-розвідувальної групи противника і знищення підрозділу противника.

Мета, яка була поставлена на початку навчань, досягнута. Питання вирішено в повному обсязі», – розповів керівник навчань Костянтин Шабелько

">http://

Нагадаємо, учора, 26-го травня, голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко побував на кордоні з Білоруссю. Він переконує, що обстановка наразі спокійна, а військові – готові до будь-якого сценарію.

За його словами, кордон укріплений, наразі все спокійно. Прикордонники продовжують нести службу та контролювати ситуацію. 

До слова, самопроголошений президент РБ олександр лукашенко заявив, що у збройних силах білорусі створюють нове оперативне командування – південне, при цьому він заговорив про ймовірну війну на території країни.

Читати також: «Нам один шлях – в ліс». Репортаж із волинських сіл, де через городи – Білорусь


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У ДТП між вантажівкою та легковиком у Нововолинську постраждало двоє людей
Наступна новина У боях з окупантами загинули ще двоє військових з Волині
Останні новини
Схожі новини