«Тут готові до будь-якого сценарію». Погуляйко побував на кордоні з Білоруссю

«Тут готові до будь-якого сценарію». Погуляйко побував на кордоні з Білоруссю

Голова Волинської обласної військової адміністрації Юрій Погуляйко побував на кордоні з Білоруссю. Він переконує, що обстановка наразі спокійна, а військові – готові до будь-якого сценарію.

Про це він повідомив на своєму телеграм-каналі. 

«Днями знову ширилися чутки про можливе загострення з боку Білорусі. Тож вирішив вкотре відвідати українсько-білоруський кордон сьогодні, 26 травня 2022 року. До слова, укріплювати кордон продовжуємо й сьогодні. З цього питання постійно спілкуємося із начальником прикордонного загону Сергієм Лозінським. Оглянув лінію розмежування та облаштовані фортифікаційні споруди. Також був присутній на тренуваннях. Слід зазначити, що тут готові до будь-якого сценарію.

Читайте також: «Нам один шлях – в ліс». Репортаж із волинських сіл, де через городи – Білорусь

Кордон укріплений, наразі все спокійно. Прикордонники продовжують нести службу та контролювати ситуацію», – повідомив він. 

Нагадаємо, Лукашенко створює нове командування біля УкраїниБілорусь проведить навчання на полігонах п’яти областей. Серед них — Брестська


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Яка ситуація на Волинському та інших напрямках. Зведення Генштабу
Наступна новина На війні з російськими окупантами загинув волинянин Віктор Шершень
Останні новини
Схожі новини