Покупцям новорічних автомобілів HAVAL пропонують спеціальні ціни

Покупцям новорічних автомобілів HAVAL пропонують спеціальні ціни

Лучанам до Нового року пропонують лімітовану серію автомобілів HAVAL за спеціальними вигідними цінами.

Таку пропозицію підготувала компанія «Богдан-Авто Луцьк».

Акція діє з 1 грудня 2019-го по 31 січня 2020 року. Як розповіли у компанії, при купівлі будь-якої моделі HAVAL в офіційній дилерській мережі HAVAL клієнта очікує не лише спеціальна ціна, але й сюрприз від Санта Клауса.* 

Новорічні ціни від HAVAL

Іміджевий кросовер Н6 у період акції пропонується із вигодою до 82 183 грн (вигода стосується моделі All New HAVAL H6 2019 р. в. у комплектації Intelligent + із 1,5 л бензиновим двигуном та 7DCT).

Серед його особливостей – ефектний зовнішній вигляд, інтелектуальний рівень безпеки, автоматична допоміжна система при паркуванні, яка є технологічною родзинкою моделі.

Також пропонують 7-місний рамний позашляховик HAVAL Н9. У період акції ви зможете придбати його із вигодою до 189 315 грн

(вигода  стосується моделі HAVAL H9 2019 р. в. у комплектації Luxury + із 2.0 л дизельним двигуном та 8АТ). Додають, що автомобіль Н9 володіє відмінними позашляховими якостями.

Щодо компактного кросовера HAVAL H2, відзначають гарне оснащення цієї моделі. У топовій комплектації Н2 пропонують із такими опціями, як люк з електроприводом, 18-дюймові легкосплавні диски,  круїз-контроль, безключевий доступ, кнопка запуску двигуна, 6 подушок безпеки та камера заднього виду.

При купівлі HAVAL H2 в період акції ваша економія становитиме до 83 790 грн (ця вигода вказана на модель HAVAL H2  2019 р. в. у комплектації Elite + із 1,5 л бензиновим двигуном та 6АТ).

Перелік дилерських центрів HAVAL можна знайти на сайті haval-ukraine.com.

*Сюрприз від Санта Клауса - йдеться про дитячий снігокат (у разі відмови від дитячого снігоката його вартість не повертається у грошовому еквіваленті).


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина «На співбесідах обманюють всі. Навіть мимоволі» Найцікавіше з лекції HR Тетяни Шепітько
Наступна новина Поліція відкрила кримінал через погрози «закидати яйцями» Луцьку міську раду - ЗМІ
Останні новини
Схожі новини