Поліція не знайшла порушень під час акції протесту на ПП «Ягодин»

Поліція не знайшла порушень під час акції протесту на ПП «Ягодин»

Акція протесту на трасі поблизу ПП «Ягодин» закінчилася близько 17 години. Усі мітингувальники розійшлися.

Про це Інформаційному агентству Волинські Новини повідомили у прес-службі волинської поліції.

Згідно з інформацією, під час мітингу ніякий правопорушень зафіксовано не було, забезпечували правопорядок 40 співробітників поліції.

«Правоохоронці попросили мітингувальників не створювати затор на дорозі. Люди прислухалися до прохання та пропускали машини, лише час від часу створювалися невеличкі черги», - прокоментували у прес-службі поліції.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що на автодорозі неподалік із міжнародним автомобільним пунктом пропуску «Ягодин» розпочалася акція протесту.

Протестний захід організовують противники закону №6776-д про податкові обмеження на часте ввезення товарів з-за кордону, який вступив у дію1 січня 2018 року.

Мова йде про правила безмитного ввезення товарів в ручному або супровідному багажі сумою до 500 євро і з вагою до 50 кг діятимуть для тих, хто був відсутній в Україні понад 24 години і в'їжджає в країну не частіше, ніж 1 раз на 72 години. За більш частого в'їзду без податків можна ввезти товари на суму тільки до 50 євро.

Крім того, волинські правоохоронці попередили активістів, які збирались перекривати міжнародний пункт пропуску «Ягодин», про кримінальну відповідальність за порушення громадської безпеки і правопорядку.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Бійка на сесії: поліція не знайшла порушень у діях депутата Ткачука
Наступна новина Стародавні люди описували катастрофи космічного масштабу. ФОТО
Останні новини
Схожі новини