Поліція візметься за порушника передвиборчої агітації на Волині

Поліція візметься за порушника передвиборчої агітації на Волині
Фото ілюстративне (джерело: ОПОРА)

Правоохоронці перевіряють інформацію щодо порушення передвиборчої агітації на Волині. Спостерігачі громадянської мережі ОПОРА знайшли порушення в агітації на користь кандидата у президенти Руслана Кошулинського

Інформація про незаконний білборд на його користь надійшла в поліцію 29 січня, – пише прес-служба Нацполіції Волині. 

На автодорозі поблизу села Липини заявниця виявила агітаційний білборд кандидата в президенти, на якому відсутні відомості про установу, що здійснила їх друк, тираж та інформація про осіб, відповідальних за випуск.

Нагадаємо, 29 січня Центральна виборча комісія зареєструвала Кошулинського кандидатом у президенти

Зазначимо, друковані матеріали передвиборної агітації повинні містити відомості про установу, що здійснила друк, або вказівку, що друк здійснено з використанням обладнання відповідно кандидата на пост Президента України або партії, яка висунула кандидата на пост Президента України, їх тираж, інформацію про осіб, відповідальних за випуск, та замовника відповідних матеріалів.

Інформація щодо можливого порушення вимог виборчого законодавства належним чином зареєстрована в Журналі єдиного обліку, проводиться перевірка.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У селі на Волині ремонтують амбулаторію
Наступна новина У центрі Луцька відремонтують вулицю за 1,3 мільйона гривень
Останні новини
Схожі новини