Поліція закрила кримінал через стрілянину в центрі Луцька. У прокуратурі не погодилися

Поліція закрила кримінал через стрілянину в центрі Луцька. У прокуратурі не погодилися
Фото із сайту Нацполіції Волинської області

Прокурори Луцької окружної прокуратури скасували постанову про закриття поліцією кримінального провадження щодо неповнолітніх, які ввечері 26 березня стріляли з пістолета в центрі Луцька.

Про це повідомили у пресслужбі Волинської обласної прокуратури.

Нагадаємо, 27 березня увечері невідомі особи здійснили декілька пострілів у повітря на Театральному майдані в Луцьку, чим порушили громадський порядок. За кілька годин поліція встановила їх особи.

«Повідомлення про те, що увечері 27 березня 2021 року невідомі особи в присутності перехожих неодноразово стріляли з пістолета на проспекті Волі та Театральному майдані у Луцьку, облетіли соцмережі та сайти новин обласного центру Волині.

Наступного дня поліція повідомила громадськості, що упродовж усього двох годин встановила особи причетних до цих дій неповнолітніх.

І вже за три дні дізнавачі Луцького районного управління поліції закрили провадження щодо підлітків, не знайшовши у їхніх діях складу кримінального правопорушення», – розповіли у прокуратурі.

І додають: скасувавши постанову про закриття провадження, прокурори наполягають на всебічному, повному й неупередженому дослідженні обставин події та наданні їм належної правової оцінки.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чому вивозять майно Луцької дитячої залізниці. У Луцькраді прокоментували останні події
Наступна новина Представили нового директора національного природного парку «Цуманська пуща»
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні