Представили нового директора національного природного парку «Цуманська пуща»

Представили нового директора національного природного парку «Цуманська пуща»
Валентин Кухарик і Віталій Деркач

Новим керівником Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» став Віталій Деркач.

Про це повідомили у пресслужбі Управління екології та природних ресурсів Волинської ОДА.

«За дорученням голови облдержадміністрації Юрія Погуляйка начальник управління Валентин Кухарик представив трудовому колективу нового керівника Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Віталія Деркача», – розповіли у відомстві.

Раніше Віталій Деркач працював директором Черемського заповідника, що у Маневицькому районі. У грудні 2020 року він виграв конкурсний відбір на посаду директора Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща».

Починаючи із жовтня 2015 року дотепер «Цуманською пущею» керував Ігор Квач. У лютому 2018 року його побили невідомі. Цей випадок пов’язували із професійною діяльністю Квача.

Ще у квітня 2018 року депутати облради зверталися до тодішнього міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака щодо діяльності директора Ківерцівського національного природного парку «Цуманська пуща» Ігоря Квача, вказуючи на низку порушень у його роботі, і просили розглянути питання доцільності перебування Квача на посаді. 


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Поліція закрила кримінал через стрілянину в центрі Луцька. У прокуратурі не погодилися
Наступна новина Ремонт дороги до Шацьких озер: які шляхи планують зробити цьогоріч
Останні новини
Схожі новини