Положинський заявив, що задумується про еміграцію

Положинський заявив, що задумується про еміграцію

Луцький музикант Сашко Положинський заявив, що останнім часом у нього почали з'являтися думки про еміграцію, яких раніше не було.

Про це він заявив під час свого інтерв'ю виданню Главред.

«Донедавна я взагалі навіть не думав про еміграцію. Але останні пару років такі думки час від часу навідують мене. Розумію, що за межами України довго не витримаю, та й нікому я там не потрібен, бо нічого й не вмію робити, крім написання пісень українською мовою — а кому вони там потрібні», - сказав музикант.

«Однак у певні моменти кричущі прояви відсутності мудрості в одних та бодай мінімальної порядності в інших викликає малодушне бажання кинути все і банально втекти. На щастя, такий стан швидко минає, бо одразу знаходиться безліч причин і приводів, щоби відновити віру в людей і в країну. Вважаю, що можна бути патріотом і проживати за кордоном. Але є кілька принципових моментів, серед яких готовність кинути комфортне життя за кордоном і повернутися в Україну, якщо виникне нагальна потреба у цьому», - додав Положинський.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Показати коментарі (1)
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Чим шкодить надмірне споживання чаю
Наступна новина Протестувальники заблокували роботу міжнародного пропускного пункту «Рава-Руська». ВІДЕО. ФОТО
Останні новини
Схожі новини