Польські фермери блокують п’ять пунктів пропуску: ситуація на кордоні з Україною

Польські фермери блокують п’ять пунктів пропуску: ситуація на кордоні з Україною

Станом на ранок вівторка, 13 лютого, на кордоні України та Польщі через протести польських фермерів заблоковано п’ять пунктів пропуску, а в чергах стоять понад тисячу вантажівок, заявив в ефірі телемарафону речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко.

Демченко зазначив, що заблоковано такі пункти пропуску як «Ягодин», «Рава-Руська», «Шегині», «Устилуг» та «Угринів».

«Пропускається невеличка кількість вантажівок. Фактично за годину можуть пропускати в будь-якому з напрямків 1-2-3 автомобілі як у бік Польщі, так і на виїзд», – наголосив речник Державної прикордонної служби.

Також Демченко додав, що ситуація на кожному пункті пропуску залежить від конкретних людей, які блокують дороги.

Водночас не блокується рух інших категорій транспорту – легкові автомобілі та автобуси вільно перетинають кордон за обома напрямками.

Найбільше автомобілів очікують на перетин кордону в напрямку України навпроти ПП «Ягодин» та «Рава-Руська». При цьому краща ситуація навпроти пунктів пропуску «Устилуг» та «Угринів». При цьому Демченко нагадав, що вантажна спроможність пропуску вантажівок на усіх ПП різна, що зумовлює більші чи менші черги.  


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині виготовляли фальсифіковану побутову хімію відомих брендів
Наступна новина У Рожищенській громаді закриють пологове відділення: причини
Останні новини
Схожі новини