Помер ексдиректор любешівського коледжу

Помер ексдиректор любешівського коледжу

Пішов із життя Іван Максимович Пальчик, колишній багаторічний директор Любешівського технічного фахового коледжу Луцького НТУ.

Про це пише Володимир Сергійчук.

«Пішла з життя людина, чий внесок у розвиток Любешівського коледжу важко переоцінити. Свідченням цього є багаторічна, гідна і високопрофесійна праця Івана Максимовича, який віддав коледжу майже 50 років життя», – йдеться в дописі.

У 1972 році  Іван Максимович очолив професійно-технічне училище №25 в смт Любешів (теперішній коледж). Сюди він прийшов молодим, енергійним 29-річним керівником. Під його керівництвом добудували новий комплекс професійно-технічного училища, розширювалася і змінювалася навчально-матеріальна база, формувався педагогічний колектив.

Читайте також: У Луцьку з вікна багатоповерхівки випала однорічна дитина: хлопчик помер у лікарні

Саме завдяки старанням Івана Максимовича училище отримало статус коледжу. Всі свої знання, вміння і досвід він передавав викладачам, учням та студентам.

Іван Максимович – майстер своєї справи, заслужений працівник освіти України, заслужений працівник університету, викладач вищої категорії, старший викладач.

Окрема віха його трудової діяльності припадає на перші роки становлення нашої держави – у 1992 році Іван Максимович був призначений представником президента України в Любешівському районі і став главою місцевої державної адміністрації.

«Щиро співчуваємо рідним та близьким Івана Максимовича. Нехай добрий, світлий спомин про нього назавжди залишиться у серцях рідних, колег, друзів, учнів, усіх, хто його знав, любив та шанував. Вічна та світла пам’ять!», – йдеться в дописі.

«Перший» висловлює співчуття рідним померлого…

Читайте також: На Волині попрощалися з Героєм Василем Степанюком


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина На Волині через блискавку загорілося шість будівель
Наступна новина У Нововолинську релоковане підприємство переробляє пластик
Останні новини
Схожі новини