Помер колишній голова Маневицького райвиконкому

Помер колишній голова Маневицького райвиконкому

Помер колишній голова Маневицького райвиконкому, почесний громадянин району Микола Остапець, – передають Волинські Новини з посиланням на допис у Фейсбуці голови райдержадміністрації Андрійя Линдюка.

«Щойно повідомили сумну звістку. Помер Микола Прокопович Остапець. Вічна пам'ять Великій Людині, Великому патріоту і будівничому Маневицького району...» - йдеться у дописі.

Довідково:

Народився 10 листопада 1927 року в містечку Борзна Чернігівської області у багатодітній селянській родині. З 1944-го до 1951 року служив у радянській армії. Закінчив Ніжинський сільськогосподарський технікум. З 1955 року – на Волині. Працював у Лукові директором МТС. З 1960 року – на партійній роботі. Із січня 1965-го живе в Маневичах: працював головою райвиконкому, з 1972-го до 1991-го – перший секретар райкому партії. Очолював Маневицьке управління водного господарства. Дружина Ніна Федотівна – вчителька, син Василь – лікар, донька Тетяна – державний службовець. Почесний громадянин Маневицького району.
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Батько луцького атовця кинув сім’ю, а після смерті сина вирішив збагатитися
Наступна новина У Луцьку презентували книгу про боротьбу «світла та зла» Анастасії Дмитрук
Останні новини
Схожі новини

Публікації відсутні