Батько луцького атовця кинув сім’ю, а після смерті сина вирішив збагатитися

Батько луцького атовця кинув сім’ю, а після смерті сина вирішив збагатитися

Лучанин Віталій Махновець загинув під Волновахою, а його батько, який покинув сім’ю, був дебоширом та не цікавився життям сина, отримав від держави грошову компенсацію. Мати загиблого Марія Махновець не один рік намагалася добитися справедливості, коли нарешті виконком Луцької міської ради прийняв рішення позбавити чоловіка пільги, на яку він не має права.

Про це пишуть Волинські новини.

Зі слів Марії Юріївни, усі її зусилля спрямовані на те, аби відновити справедливість, адже чоловік ніколи не цікавився життям дітей, а після смерті дитини захотів збагатитися.

ВИХОВУВАЛА САМА, А БАТЬКО НАВІТЬ НЕ ЗНАВ, ДЕ ВЧИТЬСЯ СИН 

«Я одна виховувала двох дітей, з чоловіком жила окремо з 1994 року. Він пиячив, дебоширив, руку на мене піднімав, приводив додому алкоголіків й до ночі влаштовував гуляння. Діти ходили в школу, були ще малі і на все це дивилися. Мені важко було в 90-х роках, треба було дітей ставити на ноги, годувати, одягати, я на дві роботи ходила, а він і копійки не давав. Дуже тяжко було, тому подала на аліменти, але він їх не платив.

А раз було на кухні накинувся на мене з ножем і хотів зарізати. На щастя, у той момент син почув шум, забіг та врятував мене. Потім приходив із ножем до мене у спальню і казав, щоб подала на розлучення. Звісно я це зробила, мені навіть легше стало, як він від нас виїхав у іншу квартиру», - розповідає пані Марія.

Жінка каже, що син був дуже старанним.

«Закінчивши 9 класів у 17 школі, Віталій пішов в училище №6 на телемайстра, добре вчився, отримав червоний диплом. Далі у 1999 році пішов одразу в армію, я вже сама диплом забирала. Служив у ракетних військах півтора року. Така добра дитина була…. Вам не передати, і справедливий, чесний був. А коли прийшла повістка про мобілізацію, то казав: «Треба, то піду, а хто ж, як не я…», - пригадує мати слова сина.
Читати далі


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Будьте обережні! На Волині грип вражає переважно молодь. ВІДЕО
Наступна новина Помер колишній голова Маневицького райвиконкому
Останні новини
Схожі новини