У Луцьку презентували книгу про боротьбу «світла та зла» Анастасії Дмитрук

У Луцьку презентували книгу про боротьбу «світла та зла» Анастасії Дмитрук

Не чекай в цьому світі змін – усі зміни почнуться з тебе

                                                                                              Анастасія Дмитрук, поетеса.


16 лютого в книгарні «Є» відбулася презентація книги  Анастасії Дмитрук «Це моя і твоя війна», яку відвідало декілька десятків людей.

Авторка популярна своїми віршами «Никогда мы не будем братьями» та «Маски сорваны», які після опублікування створили справжній переполох в мережі і викликали бурхливе обговорення.  

«Це моя і твоя війна» – друга книжка Анастасії Дмитрук, в яку ввійшли її вірші, прозові експерименти, спогади військових та листи з війни. Дівчина стверджує, що ця книга про боротьбу «світла та зла» в інформативному просторі.

«Книгу виношувала в думках років 2. Часто щось змінювала, редагувала. Довго створювались ілюстрації до книги», – ділиться зі слухачами авторка.

В книзі зібрано все те, що найбільше її надихнуло і вразило. Головними музами і водночас героями стали бійці АТО з якими авторка спілкувалась і, які навіть не знали, що книга буде про них. 

Родзинкою вечора став вірш, написаний ще до початку війни і присвячений Небесній Сотні. Тепер він, говорить авторка, про тисячі людей, котрі віддали своє життя за свободу України.

Насамкінець, поетеса поділилась сподіванням, що нова книга буде не про війну і вона з радістю повернеться до Луцька, адже величина і увага аудиторії її щиро шокували.


Текст і фото Юлія КНИШ (Перший)


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина Помер колишній голова Маневицького райвиконкому
Наступна новина У Ковелі презентували роботи юних техніків. ВІДЕО
Останні новини
Схожі новини