Померла 39-річна жінка, яку на переході біля «Там-Таму» збив неповнолітній

Померла 39-річна жінка, яку на переході біля «Там-Таму» збив неповнолітній

39-річна лучанка, яку збив неповнолітній кермувальник на пішохідному переході на проспекті Соборності в Луцьку, померла сьогодні, 2 січня. Вона перебувала у реанімаційному відділенні Волинської обласної клінічної лікарні з 12 грудня і навіть вже почала самостійно дихати.

Про трагічну звістку повідомив депутат Луцькради Роман Кравчук на своїй сторінці.

«39-річна Альона, яку 12 грудня разом з іншими пішоходами збив неповнолітній водій на переході біля «ТамТаму» в Луцьку, – нажаль сьогодні вночі померла….(((( Від усієї громади, якою збирали допомогу висловлюємо щирі співчуття чоловіку, синочкам та рідним… Друзі давайте підтримаємо і допоможемо чоловіку та синочкам у цей складний для них час….», – йдеться у дописі.

Для того, щоб допомогти сім’ї можна переказати кошти на картку чоловіка – Вакульчук Олександр Володимирович 4149 4993 9195 6024

Нагадаємо, аварія трапилася 12 грудня, близько 15 години, на проспекті Соборності у Луцьку. Автомобіль Renault Megane, тікаючи від патрульних, наїхав на чотирьох пішоходів, що перетинали проїжджу частину по регульованому пішохідному переході на зелений сигнал світлофора, після чого врізався у дерево. 16-річний водій та пасажири намагались залишити місце ДТП. Окрім цього, втечу від патрульних поліцейських неповнолітні пасажири знімали під музику на відео та навіть встигали публікувати у соцмережах. Відео моменту аварії – тут.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 Кримінального Кодексу України. 16-річного керманича поміщено в ІТТ. Вирішується питання про оголошення йому підозри. За порушення правил дорожнього руху, яке спричинило тяжкі тілесні ушкодження, йому загрожує позбавлення волі від трьох до восьми років.


Бажаєте читати першим найважливіші новини Луцька та Волині? Приєднуйтеся до нашого каналу в Telegram! Також за нашим сайтом можна стежити у Facebook, Google+ та Instagram.

Залишити коментар
#БудьПершим — підписуйся на нас у соцмережах:
Попередня новина У Луцьку в новому році першим народився хлопчик
Наступна новина У Луцьку помер народний артист України, провідний актор драмтеатру
Останні новини
Схожі новини